Show TV'nin bu sezon 4. sezonuyla ekranlara gelen mafya dizisi Çukur'a geçen sezon "Arık Böke Erdenet" rolüyle 7 bölüm konuk oyuncu olarak dahil olan Barış Arduç, diziye veda etti.

barış arduç çukur

Arduç, Çukur'un oyuncu kadrosunda geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru dahil edilmişti. Dizide sürekli konuk oyuncu sirkülasyonu olduğu için Barış Arduç'un da ayrılması bekleniyordu.

arık böke erdenet çukur barış arduç

ÇUKUR 99. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur dizisinin 99. bölümünde Erdenetler'den intikam almak için yemin eden Cumali, Arık Böke'nin karşısına çıkacak. Ona bir düello teklif edecek olan Cumali, intikamını almaya başlayacak. Bu aksiyon dolu dövüşün kaybedeninin ise Arık Böke Erdenet olması bekleniyor. Yani Cumali Koçovalı, Arık Böke Erdenet'i öldürecek ve Barış Arduç Çukur'a veda edecek.

Volkan Konak resti çekti: Bu siyaset korosunda şarkı söylemem Volkan Konak resti çekti: Bu siyaset korosunda şarkı söylemem

barış arduç arık böke erdenet çukur

BARIŞ ARDUÇ (ARIK BÖKE ERDENET'İN ÖLDÜĞÜ) ÇUKUR 98. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç son hamlesinden sonra karşısında ilk defa en az kendisi kadar zeki bir düşmanı olduğunu fark etti. Cengiz'in isteğiyle Arık'ı korumak zorunda kalan Yamaç aynı zamanda Çukur'u da korumak için Arık'la nefes kesen bir mücadeleye girdi. Yamaç, aldığı zorlu görevi başarabilmek için Vartolu'dan yardım isterken ikisinin kurduğu zekice oyunun sonuçları sonuç verdi.

öner erkan çukur selim koçovalı

Efsun, içine düştüğü zor durumdan beklenmedik, eski bir müttefikinin yardımıyla çıktı. Boş çıkan Cumali amcanın mezarıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan Cumali'nin Erdenetler'e karşı yaptığı son hamle Çukur'u, Yamaç'ı ve Erdenetler'i geri dönülmez bir yola sürükledi. 

selim koçovalı arık böke erdenet

Cumali, Arık Böke'nin karşısına çıktı. Ona bir düello teklif eden Cumali, Erdenetler'den intikamını almaya başladı. Bu aksiyon dolu dövüşün kaybedeni ise Arık Böke Erdenet oldu. Cumali Koçovalı, Arık Böke Erdenet'i öldürdü. Böylece Barış Ardıç Çukur'a veda etti.

çukur duvar yazısı arık böke erdenet

Editör: TE Bilişim