DJ Burak Yeter geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla birlikte Ortaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü DJ, yeni projelerinden bahsetti.

 “DÜNYADA İLK 100’E GİRDİK”

 “DÜNYADA İLK 100’E GİRDİK”

Kansere yakalanan Tanyeli'den samimi açıklamalar! Kansere yakalanan Tanyeli'den samimi açıklamalar!

Yeni proje müjdesi veren Burak Yeter, “Bu akşam çok güzel bir birliktelik elde ettik Çinli arkadaşlarımızla. Biliyorsunuz Çin şu an büyük bir antipatiyle karşılaşıyor ama çok güzel bir birliktelik yaşadık bu akşam. Harika bir iş birliği bizi bekliyor. Dünyaya açılmak istedik biliyorsunuz. Bu akşam bunu da söyleyeyim ilk kez, ‘DJ Mag’ sıralamasında dünyada ilk 100’e girdik ve onu kutlamak için buraya geldik arkadaşlarımızla. Daha büyük işler yapmak için şu anda buradayız” dedi.

“GELDİĞİMİZ NOKTA REKOR”

Ünlü DJ bu büyük projenin detaylarını ise şu sözlerle anlattı: Proje dünyanın birçok yerinde olacak. Çin’deki sanatçılarla da iş birliklerimiz devam edecek. Tokyo, Brezilya ve Meksika’daki birçok sanatçıyla iş birliğimiz devam edecek. Amacımız ülkemizi bütün dünyaya taşımak. Geldiğimiz nokta şu anda zaten rekor ama iş birliği yapmak durumundayız. Çünkü aldığımız bilgilere göre bizim işlerimiz 2022’de başlayacak. Herkes zannediyor ki altı ay sonra bu işler düzelecek; öyle bir şey yok. İki sene boyunca hiçbir şey yapmayacağız. O yüzden birlikte hareket etmemiz gerekiyor.”

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLE İŞ BİRLİĞİ YAKINDA

İstanbul’da çok büyük bir iş birliği daha yapacağını söyleyen Burak Yeter, “Çok önemli bir isim, şimdi söylemeyeyim ismini. Dünyaca ünlü bir sanatçıyla beraber şarkımız olacak” diyerek ikinci müjdesini de verdi.

Editör: TE Bilişim