Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yıllar önce babasının annesini öldürdüğünü açıkladı. Babası ve annesinin birbirine aşık iki çift olduğunu vurgulayan Dilan Polat, babasının akli dengesinin yerinde olmadığına dair düzenlenen doktor raporunu paylaştı. 

Yaşananlara isyan eden Dilan Polat, yapılan şantajlara dayanamadığını söz konusu kişileri deşifre ederek polise ihbar ettiğini söyledi.

Feyza Altun'un yargılandığı davada karar çıktı! Feyza Altun'un yargılandığı davada karar çıktı!

Polat, "Babam annemi öldürdü ama bunu şantaj yapıp, 'senin annen şöyle böyle bunu haberlere vereceğim, magazine vereceğim' diyerek kimsenin canını yakamazsınız. Gereken yerlere de şikayette bulundum. Bu kez bulunacağına inanıyorum" dedi.

YENİ BİR AÇIKLAMA DAHA YAPTI!

Dilan Polat yaşanan son gelişmelerle ilgili Instagram Story'de yeni bir açıklama yaptı. "Birinin ölümünden alçakça iftira atmak alçakların işidir. Benim babam ve annem birbirlerine çok aşıklardı. Babamın beyninde tümör vardı bilinçli dahi olmadı. Adli raporları dahi vardı. Düşmez kalkmaz Allah'tır. Allah çok büyük iftira atanları Allah'a havale ediyorum." diyen Polat suçluların gereken cezayı çekeceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim