Uğur Yücel’in Neyzen Tevfik’e hayat verdiği, tek kişilik oyunu ‘Neyzen’, İstanbul’da sahnelenmeye kapalı gişe devam ediyor. DasDas'ta sahnelenen oyununun ünlü konukları vardı.


Beren Saat ve Kenan Doğulu, Uğur Yücel'i sahnede izleyip oyun sonunda usta oyuncuyu ayakta alkışladı. Oyundan sonra da kuliste oyunun yazarı Uğraş Güneş, yönetmeni Can Yücel ve Uğur Yücel'i ziyaret edip tebriklerini iletti. 

Merve Dizdar'a bir tepki de Ebru Şancı'dan geldi: "Kol kırılır yen içinde kalır..." Merve Dizdar'a bir tepki de Ebru Şancı'dan geldi: "Kol kırılır yen içinde kalır..."


Tebrik ettikten sonra objektiflere poz veren Kenan Doğulu'nun yüzündeki değişim şaşkınlık yarattı. 


Işık mağduru olduğu düşünülen şarkıcı aynı gün sosyal medyadan da fotoğraf paylaşınca hayranları "estetik mi yaptırdın?" demeden geçemedi.