Her yıl Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’ta görkemli görüntülere sahne olan Joy Awards Ödül Töreni bu yıl da tüm ihtişamıyla gerçekleştirildi. Orta Doğu ve Arap Yarımadası’nda binlerce hayranı olan Türk oyuncular da adeta geceye çıkarma yaptı. Barış Arduç, Hande Erçel, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Afra Saraçoğlu, Özge Özpirinçci, Demet Özdemir ve Engin Akyürek gibi birbirinden ünlü oyuncular; törende ilgi odağı oldu. Megastar Tarkan’ın sahneye çıktığı ödül töreninden sosyal medyaya düşen bir görüntü ise “Fahriye Evcen ve Burak Özçivit törende kavgaya tutuştu” haberlerinin yapılmasına sebep oldu.
“Eşimle neden tartışayım?”
Riyad’!tan gelip ayağının tozuyla Kuruluş Osman dizisinin çekimlerine katılan Burak Özçivit çıkan haberleri şu sözlerle yalanladı; “Orada beni sinirlendiren başka bir şeydi. Onun tartışmasını yapıyorduk Fahriye ile. Yoksa eşimle neden tartışalım ki?”
Fahriye Evcen’in kendi filmi “Tete ve Masal: Rüyalar Diyarında”nın galasına çocuklarının hastalığı sebep gösterip katılmamasının ardından iki gün sonra Riyad’ta boy göstermesi de gecenin bir diğer dikkat çeken ayrıntısı oldu.
